ΦΙΛΙΑΤΡΑ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Spread the love
  • 38
    Shares

                                               ΔΕΥΤΕΡΑ 25η Μαρτίου 2019
Ώρα 7:30 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών της πόλης μας.

Ώρα 10:15 π.μ. Προσέλευση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Τιμίου Προδρόμου Φιλιατρών, κ.κ. προσκεκλημένων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων, εκπρ. Α.Τ. Τριφυλίας , Προέδρου και μελών Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών, Προέδρων ΝΠΔΔ & ΝΠΙΔ, Προέδρων και μελών Τ.Κ. Φιλιατρών, τ. Δημάρχων, Εκπροσώπων Υπηρεσιών, Συνεταιρισμών, Φορέων και Συλλόγων και των μαθητών και μαθητριών των Σχολικών Μονάδων της πόλης με τους Διευθυντές τους.

Αντιπροσωπείες των Συλλόγων, των Σωματείων, των μαθητών και μαθητριών του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου, των Δημοτικών Σχολείων, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, του Γυμνασίου και του Λυκείου, θα εισέλθουν στον Ιερό Ναό με τις σημαίες τους.

Ώρα 10:30 π. μ. Έναρξη της δοξολογίας στο Μητροπολιτικό Ναό. Μετά το τέλος της δοξολογίας οι παρευρισκόμενοι σ’ αυτή, με επικεφαλής τη Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών, θα μεταβούν στην κεντρική πλατεία στον προ του Ηρώου χώρο, όπου θα πραγματοποιηθούν:

1. Επιμνημόσυνη δέηση από τον Ιερό Κλήρο.

2. Κατάθεση στεφάνων, εκ μέρους:
– του Δήμου Τριφυλίας
– της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών
– του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας
– της Εθνικής Αντίστασης
– του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών
– του Εργαστηρίου Ειδικής Επ/κής Εκπ/σης και Κατάρτισης
– του 1ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών
– του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών
– του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών
– του Γυμνασίου Φιλιατρών
– του Λυκείου Φιλιατρών

3. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Παναγιώτη Σάκκουλα, Διευθυντή του 1ου Δημοτικού
Σχολείου Φιλιατρών.

4. Τήρηση ενός λεπτού σιγής στην μνήμη των ΕΝΔΟΞΩΝ ΝΕΚΡΩΝ μας και ανάκρουση του ΕΘΝΙΚΟΥ ΥΜΝΟΥ.
Θα επακολουθήσει παρέλαση προ των επισήμων, στην οποία θα συμμετέχουν οι μαθήτριες και οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού, του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και του Λυκείου Φιλιατρών, ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και παλαιοί μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Φιλιατρών, με ανάκρουση Εθνικών σκοπών από την Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών.

5. Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει παρουσίαση ελληνικών παραδοσιακών χορών από τις μαθήτριες και τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της πόλης.

Ώρα 5:00 μ. Παρουσίαση ελληνικών παραδοσιακών χορών στην Κεντρική πλατεία από μαθήτριες και μαθητές του  Γυμνασίου και του Λυκείου Φιλιατρών.

  • 38
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *