ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΡΓΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Δ.Κ. ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ Τ.Κ. ΓΙΑΛΟΒΑΣ»

Spread the love
  • 6
    Shares

Υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου του Δήμου Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του ανάδοχου Ιωάννη Τσούση, η σύμβαση του έργου : «Έργα αντιπλημμυρικής προστασίας Δ.Κ. Χώρας και Δ.Κ. Πύλου Οικισμού Γιάλοβας» προϋπολογισμού 170.000 Ευρώ .

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, στην Δ.Κ. Χώρας επί της οδού Σπύρου Μαρινάτου με κατεύθυνση προς το γήπεδο (οικισμός Βολιμιδίων) πρόκειται να πραγματοποιηθούν εργασίες κατασκευής πλακοσκεπούς οχετού για την απορροή των ομβρίων υδάτων, ο οποίος στη συνέχεια θα χρησιμοποιηθεί και ως πεζοδρόμιο. Στη Δ.Κ. Πύλου στον οικισμό Γιαλόβης, επί της Εθνικής οδού Πύργου- Μεθώνης, και σε δημοτική οδό, εντός των ορίων του παραθαλασσίου οικισμού, πέραν από τη δημιουργία πλακοσκεπούς οχετού-πεζοδρομίου, θα γίνει και αγωγός για τη διοχέτευση των ομβρίων υδάτων στη θάλασσα.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης σε δήλωση του σημείωσε: «Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου μας αποτελεί προτεραιότητα μας. Τα δύο αυτά έργα, στην Δ.Κ Χώρας και του οικισμού Γιάλοβας της Δ.Κ. Πύλου θα εξασφαλίσουν την ασφάλεια των δημοτών. Παράλληλα η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να διεκδικεί προκειμένου να υλοποιήσει αντιπλημμυρικά έργα σε όλο το Δήμο».

  • 6
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *