Ο Φιλιατρινός Ο Τζίμι Athanasopoulos διορίστηκε επικεφαλής οικονομικών της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Επενδύσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Spread the love
  • 254
    Shares

Η EuroEnergy ανακοινώνει το διορισμό του Τζίμι Αθανασόπουλου ως νέου Οικονομικού Διευθυντή του. Στο νέο του ρόλο θα επιβλέπει την κεφαλαιακή διάρθρωση της εταιρείας και θα αναλάβει την ευθύνη για την παρουσίαση και αναφορά όλων των οικονομικών στοιχείων της. Θα διαχειρίζεται επίσης την οικονομική στρατηγική και την πρόβλεψη της εταιρείας.

Ο κ. Αθανασόπουλος έχει δεκαετίες εμπειρίας στον χρηματοπιστωτικό τομέα. Ξεκίνησε την καριέρα του στο Σικάγο ως πάροχος χρηματοοικονομικών και επενδυτικών υπηρεσιών σε διάφορες κατηγορίες περιουσιακών στοιχείων.

Αργότερα αναλάμβανε διάφορους ρόλους διαχείρισης σε πολυεθνικές εταιρείες όπως οι DNV, Tyco Healthcare και TetraPak πριν εισέλθει στη διαχείριση πλοίων ως Γενικός Δημοσιονομικός Ελεγκτής με την FreeSeas Inc. Αργότερα προσχώρησε στην εταιρεία G. Bros Maritime SA όπου ήταν υπεύθυνος για την οικονομική πληροφόρηση στο Διοικητικό Συμβούλιο Διευθυντές.

Ο Jimmy συμμετείχε στην μητρική εταιρεία του EuroEnergy, τον Όμιλο Libra, το 2012 ως Διευθυντής του Ελληνικού Βραβείου Επιχειρηματικότητας (τώρα Envolve Greece), ένα πρόγραμμα απονομής ελληνικών επιχειρήσεων εκκίνησης που χρηματοδοτούνται και λειτουργούν από τον όμιλο Libra.

Το 2015 προσχώρησε στην εκτελεστική ομάδα του Libra ως επικεφαλής της κοινωνικής ευθύνης, παρέχοντας στρατηγική επίβλεψη των παγκόσμιων προγραμμάτων ευθύνης και εκπαίδευσης του ομίλου.

http://bit.ly/2SGMbGN

  • 254
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *