Ο δικηγόρος του Γιώργου Φιλιππάκη περί σύλληψης και πως ο πελάτης του δεν έχει οδηγηθεί ακόμη στις αρχές

Spread the love

28/5/17

Ο δικηγόρος του Γιώργου Φιλιππάκη ανέφερε στο News 24/7 πως κάποιος άλλος έκανε ανάρτηση στο Facebook περί σύλληψης και πως ο πελάτης του δεν έχει οδηγηθεί ακόμη στις αρχές για όσα δήλωσε για τον Γ. Στουρνάρα

Ο Ειδικός Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ, Γιώργος Φιλιππάκης προκάλεσε πολλαπλές αντιδράσεις μετά την ανάρτησή του στο Facebook με την οποία εμφανίστηκε να επικροτεί την επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και να δηλώνει ότι δεν θα τον ενοχλούσε μια ανάλογη ενέργεια κατά του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα.
AdTech Ad

Ανακοίνωση περί σύλληψης, αναρτήθηκε μάλιστα τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στο επίσημο προφίλ του δημοσιογράφου στο Facebook, η οποία ανέγραφε «μόλις με συνέλαβαν».

Εν συνεχεία, ο δικηγόρος του, Γιάγκος Λαμπίρης, δήλωσε στο News 24/7 ότι ο πελάτης του δεν έχει συλληφθεί ακόμη. Μάλιστα, ο ίδιος προσθέτει ότι κάποιος άλλος έκανε την επίμαχη ανάρτηση περί σύλληψης. «Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει», προσθέτει παρόλα αυτά ο κ. Λαμπίρης.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάγκου Λαμπίρη, συνηγόρου Φιλιππακη:
«Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο FACEBOOK στην οποία αναφερόταν ότι συνελήφθη. Ο άγνωστος που διέδωσε αυτή την ψευδή πληροφορία, κατέβασε και την προηγούμενη ανάρτηση που αφορούσε στον Γιάννη Στουρνάρα. Ο Γιώργος Φιλιππάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την άποψή του, στην οποία και φυσικά εμμένει».

Προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί το αν έχουν συντελεστεί αξιόποινες πράξεις, διέταξε η εισαγγελία πρωτοδικών, ενώ η έρευνα γίνεται από την υπηρεσία δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος. Αφορμή για την έρευνα ήταν η καταγγελία του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδας Γιάννη Στουρνάρα προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης.
Αυτή τη στιγμή δεν τίθεται διαδικασία αυτόφωρου, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του News 24/7 από την εισαγγελία πρωτοδικών, δεν υπάρχει σύλληψη. Να προστεθεί πως αυτή τη στιγμή εξετάζονται από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, συνολικά δέκα παρόμοιες αναρτήσεις σε σχέση με την επίθεση στον Λ. Παπαδήμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *