Καταδικάστηκαν γονείς για το βιασμό του παιδιού τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Spread the love
  • 17
    Shares

έπεσε ο «πέλεκυς» της Δικαιοσύνης σε ζευγάρι Γερμανών που κακοποιούσε το 10χρονο, σήμερα, γιο του.

Η μητέρα του αγοριού καταδικάστηκε σε 12ετή φυλάκιση, ενώ ο σύντροφός σε 12 έτη κάθειρξης και παρακολούθηση μετά το πέρας του χρόνου αυτού, για την υπόθεση που σόκαρε τη χώρα και προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων για την προστασία των παιδιών στη Γερμανία.

Σύμφωνα με το Δικαστήριο, το ζευγάρι κακοποιούσε και βίαζε το παιδί για δύο χρόνια, ενώ το είχαν πουλήσει και στο διαδίκτυο σε ιστοσελίδα για παιδόφιλους, την περίοδο μεταξύ Μαΐου 2015 και Αυγούστου του 2017. Οι κακοποιήσεις του παιδιού υπάρχουν καταγεγραμμένες και σε βίντεο.

Η 48χρονη και ο 39χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν μαζί με ακόμα έξι άτομα το περασμένο φθινόπωρο, με τους υπόλοιπους συλληφθέντες να έχουν ήδη καταδικαστεί σε άλλες δίκες.

Στο ζευγάρι επιβλήθηκε επίσης χρηματική ποινή για την καταβολή 42.500 ευρώ ως αποζημίωση στο παιδί τους και ακόμα ένα κορίτσι, που ήταν κι αυτό θύμα τους.

Οι τοπικές Αρχές, παράλληλα, κατηγορήθηκαν ότι απέτυχαν να προστατέψουν το αγόρι, το οποίο τώρα ζει με ανάδοχους γονείς. Στο σύντροφο της μητέρας του απαγορεύτηκε να έχει οποιαδήποτε επαφή μαζί του. Αξιωματούχοι πήραν το παιδί από τους γονείς τον περασμένο Μάρτιο, όμως τοπικό δικαστήριο το έστειλε πίσω λίγες εβδομάδες αργότερα.

Οι αρχικές ποινές που τους είχαν επιβληθεί ήταν 14,5 χρόνια για τη μητέρα και 13,5 για τον σύντροφό της.

πηγή: ant1news.gr

  • 17
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *