ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΧΑΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΠΝΕΥΣΤΩΝ “DANUBIA SYMPHONIC WINDS (DSW)”

Spread the love

Ο Δήμος Μεσσήνης και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας σε συνεργασία με τη Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα διοργανώνουν συναυλία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Πνευστών “Danubia Symphonic Winds (DSW)”.

Οι πιο ταλαντούχοι νέοι και νέες μουσικοί από τη παραδουνάβια περιοχή της κάτω Αυστρίας πέντε μουσικών σχολείων μαζί με αντίστοιχους μουσικούς πνευστών από το Ωδείο Καλαμάτας, τη Δημοτική Φιλαρμονική Μεσσήνης καθώς και τη χορωδία του Ωδείου, θα παρουσιάσουν ξεχωριστά έργα συμφωνικής μουσικής για πνευστά & χορωδία. Πρόκειται για ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που συνδυάζει τη δημοφιλή αυστριακή μουσική με τους κλασσικούς ελληνικούς χορούς.


Η ανωτέρω εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο πολιτιστικών εκδηλώσεων για το Ελληνοαυστριακό καλοκαίρι 2018, το Σάββατο 7 Ιουλίου 2018 και ώρα 21:00, στο Θέατρο Αρχαίας Μεσσήνης.
Ο Δήμος Μεσσήνης και η Πρεσβεία της Αυστρίας στην Αθήνα συμπράττουν και πάλι μαζί για δεύτερη συνεχή χρονιά, ως συνέχεια της εξαιρετικά πετυχημένης και δημιουργικής συνεργασίας τους από το περσινό καλοκαίρι με τη διοργάνωση της συναυλίας Young Masters Orchestra.

Επισφραγίζοντας με αυτό τον τρόπο τη πολιτιστική φιλία που τους συνδέει και τη κοινή τους πίστη για την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς και τη προβολή της καλλιτεχνικής δημιουργίας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *