Θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας: Παρουσίαση και σε Δήμους της Αττικής

Spread the love
  • 15
    Shares

Παρουσίαση από την θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Η Κόμισσα της Φάμπρικας» και σε Δήμους της Αττικής

Η παράσταση θα δοθεί στην Αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και στο Δημοτικό θέατρο του Δήμου Πεύκης
Στην Αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και στο Δημοτικό θέατρο του Δήμου Πεύκης, η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, θα παρουσιάσει την επιτυχημένη θεατρική παράσταση «Η Κόμισσα της Φάμπρικας».

Την παράσταση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θεατές στην Αίθουσα «ΙΩΝΙΑ» ( Κων. Καραμανλή 18, Βούλα) του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου και ώρα 20.00 και στο Δημοτικό θέατρο (Χρ. Σμύρνης & Ρηγ. Φεραίου) του Δήμου Πεύκης, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου την ίδια ώρα.

Το θεατρικό έργο του Κώστα Πρετεντέρη ταξίδεψε και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας στη Λέρο, στη Σάμο, στην Άρτα και στη Πάτρα όπου δέχτηκε το θερμό χειροκρότημα του κοινού.
Σημειώνεται ότι, η είσοδος στις παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

Η θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας συγκροτήθηκε το 1999, αποτελείται από αστυνομικούς και πολιτικούς υπαλλήλους του Σώματος και έχει λάβει διακρίσεις σε ερασιτεχνικά φεστιβάλ, έχοντας αποσπάσει πρώτα βραβεία και επαίνους.

  • 15
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *