«Επισκευή και άρση επικινδυνότητας κτιρίου δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου»

Spread the love
  • 2
    Shares

Μετά την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση σχετικά με τη χρηματοδότηση του δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου και την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Μεσσήνης προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο «Επισκευή και άρση επικινδυνότητας κτιρίου δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου», προϋπολογισμού 513.000 ευρώ. Οι προσφορές θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 22/10/2018 και η ηλεκτρονική τους αποσφράγιση θα γίνει την Πέμπτη 25/10/18. Κατά την εκτέλεση του έργου προβλέπονται οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Ταυτόχρονα προκηρύχθηκε συνοπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Δημιουργία ενός νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας στο Δήμο Μεσσήνης», προϋπολογισμού 44.942,86 ευρώ, για προβλεπόμενες οικοδομικές εργασίες . Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 9/10/2018.
Στο ίδιο πλαίσιο, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του βρεφικoύ τμήματος προϋπολογισμού 26.561,05 ευρώ. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη 11/10/2018 και η διαδικασία αποσφράγισης θα γίνει την Παρασκευή 12/10/2018.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση για τη βοήθειά του. Στην προκειμένη περίπτωση, το ευχαριστώ έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί η προσφορά αυτή είναι για την παιδεία, για τα μικρά παιδιά, για το μέλλον του τόπου, για το μέλλον όλων μας.

  • 2
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *