Εξουδετερώθηκε εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το υπ. Εργασίας

Spread the love

12/12/16

ΕUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Άγνωστος τηλεφώνησε στη 1:20 μετά τα μεσάνυχτα στην Εφημερίδα των Συντακτών και είπε ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά, τονίζοντας ότι δεν επρόκειτο για φάρσα. Αμέσως διακόπηκε η κυκλοφορία από την αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή.

Άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών εντόπισαν σακίδιο τοποθετημένο σε κάγκελο της εσοχής μπροστά από την είσοδο του υπουργείου που κρίθηκε ύποπτο και πράγματι εντός του βρισκόταν η βόμβα.

ΕUROKINISSI / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο εκρηκτικός μηχανισμός δεν εξερράγη για άγνωστο λόγο. Οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40 λεπτών που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την διάσπαση του εκρηκτικού μηχανισμού.

Παραμένει κλειστή η οδός Σταδίου, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας που θα γίνει από το ΤΕΕΜ και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, για την συλλογή των υπολειμμάτων που θα δείξουν το είδος και την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού.

πηγη: dailythess.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *