Γιγάντιο χταπόδι «τυλίγει» δύτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Spread the love

Αυτό το απίστευτο υλικό καταγράφηκε από τον Dennis Chow στο Dillon Rock κοντά στο εκπληκτικό πέρασμα Browning, βόρεια του Port Hardy στο νησί του Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας. Ενώ εξερευνήσαμε έναν τοίχο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης κατάδυσης, ο Dennis, ο Shaz και ο Wes παρατήρησαν ένα Γίγαντα του Ειρηνικού Σοκολατί που κρύβεται μεταξύ των βράχων και της ζωής των τοίχων.

Αυτά τα πλάσματα μπορούν να φτάσουν σε μήκος 16 ποδιών και βάρος άνω των 110 κιλών. Όπως θα δείτε σε αυτό το καταπληκτικό υλικό, το πλάσμα είχε μετατραπεί για να αναπαράγει το περιβάλλον του. Το εκπληκτικό μέρος γι ‘αυτό είναι ότι είναι χρωματιστά, αλλά είναι ακόμα σε θέση να αντιγράψουν το χρώμα και την υφή του περιβάλλοντός τους, όταν αισθάνονται ότι απειλούνται από ένα αρπακτικό. Αυτοί οι δύτες είναι εξαιρετικά έμπειροι εκπαιδευτές καταδύσεων και ιδιοκτήτες καταδυτικών καταστημάτων.

Σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτό το ζώο σε κακό, ούτε ήταν στην κορυφή του καταλόγου προτεραιοτήτων τους για τη διατήρηση της ασφάλειας και της ευημερίας του. Μόλις ο Shaz άρχισε να εξηγεί αυτό το πλάσμα για μια καλύτερη ματιά στο εντυπωσιακό του μέγεθος, παρατηρείτε ότι και αυτό αρχίζει να «ελέγχει» τον Shaz, επεκτείνοντας μερικά πόδια για να ελέγξει τι ήταν κοντά. Μόλις άρχισε να ασχολείται πλήρως με τον Shaz, η Wes ήταν σίγουρα κοντά στην ασφάλειά της ανά πάσα στιγμή.

Το χταπόδι θα κατακλύσει το θήραμά του όπως αυτό που έκανε με το Shaz και στη συνέχεια, αν είναι το κανονικό φαγητό του, εισέβαλε καρκινοειδή σαν καβούρια με ένα σάλιο τα παραλύει, και στη συνέχεια να τα ξεριζώσει με το ράμφος του. Αυτό είχε σίγουρα τον Shaz στη λαβή του, μέχρι Wes αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να τον βοηθήσει να τον απελευθερώσει και να επιστρέψει στο κανονικό του περιβάλλον.
Απίστευτο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *