«Βόλτες» με το πρωθυπουργικό Αεροσκάφος;

Spread the love

4/2/17
Το πρωί του Σαββάτου ο Άδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ!

Ο κ. Γεωργιάδης έκανε σοβαρές καταγγελίες σχετικά με το δρομολόγιο του πρωθυπουργικού αεροσκάφους για την σύνοδο των ηγετών του Νότου, που έγινε την περασμένη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο σαββατοκύριακο, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετέβη στη Λισαβόνα, της Πορτογαλίας, για τη δεύτερη Σύνοδο των Μεσογειακών/Νότιων Χωρών της ΕΕ. Η πρώτη είχε διοργανωθεί στην Αθήνα πριν μερικούς μήνες και μάλιστα με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης, κάτι που έχει χρησιμοποιηθεί ουκ ολίγες φορές ως «παράσημο» από το Μαξίμου σχετικά με τις σχέσεις της χώρας με τους ευρωπαίους συμμάχους της.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, ωστόσο, σήμερα υπονόησε ούτε λίγο ούτε πολύ πως το πρωθυπουργικό αεροσκάφος έκανε «βόλτα» όπως χαρακτηριστικά είπε, μετά την συγκεκριμένη Σύνοδο, κατηγορώντας τα κυβερνητικά στελέχη πως «ζούνε τη μεγάλη ζωή και χρησιμοποιούν την κρατική περιουσία σα να είναι το μαγαζάκι του μπαμπά τους».

Ανέφερε πως έχει κάνει ερώτηση για το θέμα και περιμένει την επίσημη απάντηση, προειδοποιώντας, μάλιστα, τα κυβερνητικά στελέχη «να μη διανοηθούν να μη μου το δώσουν (σ.σ. το χαρτί) και να ισχυριστούν κανένα απόρρητο, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!

«Θα πω στον κύριο Αλέξη Τσίπρα μία αρχαιοελληνική παροιμία. Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο. Θα μου δώσουν επισήμως το χαρτί για να το παρουσιάσω στον ελληνικό λαό. Και να καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι αυτοί οι άνθρωποι οι καλοί, οι Αριστεροί οι οποίοι ήρθαν και πηγαίνανε στην αρχή ταξίδια με το αεροπλάνο της γραμμής… Κι έβγαινε ο Τσίπρας στην οικονομική θέση κι έλεγε ο ελληνικός λαός μπράβο στον πρωθυπουργό που ταξιδεύει στην οικονομική θέση. Θα καταλάβει ο λαός ότι μας δουλεύουν πατόκορφα. Ζούνε τη μεγάλη ζωή και χρησιμοποιούν την κρατική περιουσία σα να είναι το μαγαζάκι του μπαμπά τους. Θα μου έρθει το χαρτί επισήμως και θα το παρουσιάσω.

Αλλά τους προειδοποιώ για το εξής: Μη διανοηθούν να μη μου το δώσουν και να ισχυριστούν κανένα απόρρητο, γιατί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Εγώ ρωτάω κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ρωτάω, τη διαδρομή Αθήνα – Λισαβόνα… υποτίθεται ότι Αθήνα – Λισαβόνα, είναι για τη Σύνοδο με τους ηγέτες του Νότου την περασμένη εβδομάδα και Λισαβόνα – Αθήνα. Πήγε μόνο Αθήνα – Λισαβόνα και Λισαβόνα – Αθήνα; Ή έκαναν καμιά βόλτα; Εγώ το αφήνω τώρα, να έρθει το χαρτάκι…», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το βίντεο:

Star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *