Έρευνα για 12χρονο μαθητή Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης ζητεί το υπ. Παιδείας

Spread the love
  • 8
    Shares

Την κατεπείγουσα διερεύνηση της καταγγελίας γονέων μαθητή Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης ζητεί το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Συγκεκριμένα, μετά από δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με 12χρονο μαθητή και την έγγραφη καταγγελίας των γονέων του, με έγγραφο που απέστειλε στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης ζητεί την κατεπείγουσα διερεύνηση των καταγγελιών και την άμεση ενημέρωση των Υπηρεσιών του υπουργείου σχετικά με την ακρίβεια των όσων καταγγέλλονται, καθώς και τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ τοπικών ΜΜΕ, μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καλαμαρίας προχώρησαν σε κατάληψη του σχολείου, ζητώντας την απομάκρυνση του 12χρονου, που φέρεται να αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες, καταγγέλλοντας επιθετική συμπεριφορά του.

«Τις επόμενες μέρες θα δοθεί η καλύτερη δυνατή λύση και για τον μαθητή και για τους γονείς» διαβεβαίωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

πηγή:naftemporiki.gr

  • 8
    Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *